Woning verkopen

Woning verkopen in Twente

Eenzelfde persoonlijke benadering als bij de aankoop van een woning kunt u van Twentse Woningmakelaar verwachten als u uw woning wilt verkopen. Te beginnen met de woningpresentatie tot de daadwerkelijke verkoop en aktepassering. Wij doen dat met een klein team en dat willen wij zo houden om ‘groots’ te kunnen blijven presteren. We herhalen nog maar eens: de menselijke maat is leidend. Wij begeleiden u gedurende het hele traject met gedegen advies, een actieve marktbewerking, kennis van de markt, doen de verkooponderhandelingen en zorgen voor de benodigde rapporten. Twentse Woningmakelaar gaat altijd doelgericht voor een geslaagde verkoop.

Wie een huis verkoopt wil dat ook zo snel en goed mogelijk, tegen de beste prijs. Volstrekt logisch zeggen wij bij Twentse Woningmakelaar. Heel verstandig dat je er niet zelf mee ‘de boer’ opgaat, maar ons benadert. Het is immers ons (vak)werk en dat heeft ons geleerd dat geen verkoop en geen woning hetzelfde is. Iedere woning trekt ook een eigen doelgroep.

Dat vraagt om specialisten. Jaap Baart bijvoorbeeld, onze eigen vakfotograaf. Hans Takkenkamp, gepokt en gemazeld als bouwkundige, Jan Hemmink , onze taxateur. Achter de schermen, voor u minder zichtbaar maar voor ons onschatbaar zit Henk Mulder. Samen bepalen wij de verkoopstrategie, die ook de basis is voor ons advies over een reële verkoopprijs. Maar u bepaalt!

Wat ook goed is om te weten, is dat Twentse Woningmakelaar geen negen tot vijf mentaliteit hanteert. Een kans op een geslaagde verkoop houdt zich namelijk niet aan kantooruren. Een bezichtiging op zaterdag? Waarom niet! Doen we! Toch maar liever op een doordeweekse avond? Word geregeld! Flexibili-tijd is ons sleutelwoord.

  • Meer dan 10 jaar ervaring in Twente
  • Altijd een eerlijke mening en advies
  • Persoonlijke begeleiding
  • Groot eigen netwerk
  • Resultaat gericht werken met persoonlijke aandacht voor u vanuit een kleinschalig team
  • Uitstekende dienstverlening voor een reële prijs
  • Op werkdagen ook in de avonduren bereikbaar

‘Een vakvrouw uit de kunst en een schat van een mens. heeft ons huis in twee maand tijd weten te verkopen, door haar kennis hebben we de woning op bepaalde punten kunnen laten verbeteren. Tanja een dikke pluim, ik zal een ieder die zijn of haar woning wil verkopen de Twentse Woningmakelaar aan raden, Tanja bedankt!’

Twentse Woningmakelaar staat voor je klaar!

Wil je graag dat Twentse Woningmakelaar jou helpt bij het verkopen van jouw woning in Hengelo? Vul dan het contactformulier in en kom snel met ons in contact. Wij verkopen graag jouw woning.

    Ik geef hierbij toestemming dat mijn gegevens worden gebruikt om contact met mij op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.