Financiering

Woning financiering

Voor vrijwel iedereen geldt dat de aanschaf van een woning gepaard gaat met een financiering in de vorm van een af te sluiten hypotheek. De eisen (zekerheidstellingen en andere voorwaarden) zijn de afgelopen jaren verder aangescherpt. Dit om zowel de consument als de geldverstrekker bescherming te bieden.

Een goed advies houdt meer in dan -alleen- het laagste rentepercentage. De hypotheek wordt voor een lange termijn aangegaan en relevante zaken en mogelijk toekomstige ontwikkelingen dienen ‘meegewogen’ te worden. Naast het beschikken over alle voorgeschreven diploma’s en ingeschreven zijn als erkend hypotheekadviseur speelt ook de persoonlijke geschiktheid en drive een grote rol.

Voor vragen met betrekking tot financieringsaspecten bevelen wij u met vol vertrouwen de diensten van Eric Bruinsma aan. Dit omdat Eric in de afgelopen jaren overduidelijk zijn kennis en vakmanschap op financieringsgebied getoond heeft.

‘Het professionele team van Twentse Woningmakelaar heeft ons zeer deskundig geholpen en geadviseerd bij de financiering van onze nieuwe woning.’

Twentse Woningmakelaar inschakelen voor hulp bij financiering

Twentse Woningmakelaar helpt jou of jouw gezin graag bij het adviseren of voorbereiden van de financiering. Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Dan komen we graag met je in contact. Vul het contactformulier in of neem via telefoon of e-mail contact met ons op.

    Ik geef hierbij toestemming dat mijn gegevens worden gebruikt om contact met mij op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.