De meest persoonlijke makelaar in Hengelo

Hoi!

Wij zijn Twentse Woningmakelaar

uw VBO makelaar in Hengelo e.o. staat voor u klaar bij het kopen, verkopen of taxeren van uw woning.

Thuis met Twentse Woningmakelaar. Een makelaardij actief in Hengelo en omstreken waarbij persoonlijkheid ons belangrijkste kenmerk is. Wij pakken de verkoop van een woning nét even iets anders aan. Origineel en creatief bij het bepalen van de juiste strategie voor een succesvolle verkoop van uw woning!

Waarom voor ons kiezen?

5 redenen om met ons te werken

Je keuze voor Twentse Woningmakelaar  betekent dat  je bij de verkoop van je woning voor een persoonlijke creatieve aanpak gaat, begeleid door een enthousiast team dat echt met je meedenkt voor het behalen van het beste resultaat. Bij een aankoop kijken we naar ieders persoonlijke situatie. Enthousiast over een woning? Dan plannen wij op korte termijn een aankoopbezichtiging en geven daarna een eerlijk oordeel over het pand. Wanneer daar het advies bij hoort om ergens niet voor te gaan, dan zeggen we dat ook.

Persoonlijke creatieve aanpak

Onze persoonlijke aanpak is ongekend in Hengelo en omstreken. We durven zelfs een negatief advies te geven. Een woning moet echt bij de persoonlijkheid van de klant passen.

Professioneel team

We hebben door de jaren heen een sterk team opgebouwd van vakspecialisten.

Advies en verkoopstyling

Voordat we een woning gaan fotograferen, adviseren wij u eerst over de mogelijkheid van het stylen van de woning (verkoopklaar maken) voor een snelle verkoop.

Schitterende foto's

Een goede foto zegt meer dan 1000 woorden. Onze vakfotograaf besteedt veel tijd aan de fotosessie. Foto’s die verkopen.

Uitstekende reviews

Lees onze reviews en ervaar het zelf. Wij hebben een ongekende hoge servicegraad! Bekijk hier onze reviews.

Onze werkwijze

 • 1. De eerste kennismaking

  Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek geven we u uitleg over onze reeds vaak bewezen verkoopstrategie. Voor ons is dit een ideale manier een eerste indruk te krijgen van uw huis. Dit is meteen het moment om met elkaar kennis te maken. We leggen onze filosofie en creatieve werkwijze uit en ons tarief. Het gesprek is natuurlijk vrijblijvend en kosteloos en verplicht u tot niets!

 • 2. Woningopname

  Om uw woning uiteindelijk voor een goede en reële waarde te kunnen verkopen is het belangrijk dat uw woning voor een reële vraagprijs in de markt gezet wordt. Daarvoor komen we bij u om de woning te inspecteren. We kijken naar verschillende aspecten zoals de bouwtechnische staat van de woning, ligging en voorzieningen in de omgeving. De juridische en financiële aspecten worden hier ook in meegenomen.

 • 3. Opstellen van een gezamenlijk verkoopplan

  Om een woning goed te kunnen verkopen komt er meer bij kijken dan alleen een reële vraagprijs stellen. Een goede marketingstrategie is essentieel. We bespreken de mogelijkheden en het advies voor het presenteren van de woning. Daarin gaat onze service heel ver. Ook komt de inzet van social media ter sprake. Van adverteren op Facebook, het gebruik van Instagram tot alle sites waar de woning op gepresenteerd wordt (Site Twentse-woningmakelaar, Funda, VBO huizensite, Huislijn.nl, Huizenzoeker.nl, Pararius en Roxxle.nl.)

 • 4. De woning verkoopklaar maken

  Je kunt slechts één keer een eerste indruk maken. Een potentiële koper moet het gevoel hebben bij een bezichtiging dat hij zich thuis kan voelen. Vaak zorgt het verhelpen van kleine mankementen en een fris ogend huis daarvoor voordat de fotosessie plaats vindt. Soms kan het noodzaak zijn de woning eerst op lijnen door een aannemer onder handen te laten nemen om een zo hoog mogelijke koopprijs eruit te halen. Wij begrijpen dat dit kosten met zich mee brengt. Mogelijk kunnen wij ervoor zorgen dat de aannemerskosten pas na verkoop bij aktepassering in rekening gebracht worden. In een ander geval voldoet een stylingsadvies. Details maken het verschil. U als eigenaar beslist natuurlijk of u hiervan gebruik wilt maken of niet.

 • 5. Voorbereidende werkzaamheden voor een optimale presentatie

  Voor het optimaal onder de aandacht brengen van uw woning voor de presentatie op bovengenoemde websites telt alleen kwaliteit. Dit houdt in dat onze vakfotograaf een top fotosessie maakt, de plattegronden getekend en de verkoopteksten geschreven worden. Ook wordt de luxe brochure opgesteld die zowel digitaal maar ook als hardcopy exemplaar aan potentiële kopers uitgereikt wordt.

 • 6. Update met betrekking tot voortgang

  Tijdens de voorbereidingen van het verkoopproces geven we u een regelmatige update met betrekking tot de voortgang. Indien nodig stellen we doelstellingen en/of verkoopstrategie bij, dit altijd in overleg met u.

 • 7. De bezichtiging

  Een uitgebreide bezichtiging is een essentieel onderdeel in het verkoopproces.
  Hieraan wordt ruimschoots aandacht besteed. De bezichtiger moet zich welkom voelen en krijgt genoeg tijd om een goede indruk van de woning op te doen.

 • 8. De onderhandelingen

  Ten aanzien van de onderhandeling met een potentiële koper(s) is het uiterst belangrijk de juiste strategie te bepalen om tot de meest optimale prijs en voorwaarden te komen. Daarbij overleggen we met u welke strategie het beste gehanteerd kan worden. Is bijvoorbeeld de belangstelling dermate groot dan kan gekozen worden voor bieding middels een biedingsformulier.

 • 9. Opstellen en ondertekenen van de koopakte

  Wanneer u en de koper overeenstemming hebben bereikt over de koopprijs en de resterende voorwaarden, stellen we de koopovereenkomst op. Hierin worden alle overeengekomen afspraken in vastgelegd. We nemen zowel met u als met de aspirant koper uitgebreid de koopovereenkomst door zodat beide partijen exact weten waarvoor de handtekening gezet wordt. Pas als beide partijen de handtekening hebben gezet is de koop gesloten. De koper heeft hierna nog 3 dagen bedenktijd om zonder opgaaf van reden van de koop af te zien. Ook de ontbindende voorwaarden dienen nog uitgewerkt te worden.
  Twentse Woningmakelaar bespreekt dit met u en zorgt voor de voortgang.

 • 10. De notaris

  De ondertekende koopovereenkomst wordt naar de notaris gezonden. De notaris stelt een akte van levering en de nota van afrekening op. Twentse Woningmakelaar controleert of de gemaakte afspraken en de overige gegevens kloppen. Op de dag van de overdracht vindt de inspectie van de woning plaats met u en de koper. Tijdens de inspectie worden de meterstanden opgenomen. Daarna begeleiden we u naar de notaris waar de akte van levering ondertekend wordt. De notaris zal het eventueel saldo wat overblijft op uw rekening storten.

 • 11. Thuis in de nieuwe woning

  Na verhuizing en inrichting van de ‘nieuwe’ woning komen wij graag nog een keer kijken hoe het geworden is!

Ben je overtuigd?

Wij kunnen je helpen!