Woning aankopen

Woning aankopen in Hengelo

“De keuze voor een koopwoning moet niet overhaast gemaakt worden, maar met een gezonde mix van gevoel, intuïtie en gezond verstand. Voelt een huis niet goed, dan zeggen wij van Twentse Woningmakelaar dat ook. De persoonlijke aandacht is leidend in onze samenwerking met een klant. Ons team begeleidt hen zorgeloos naar hun nieuwe (t)huis.”

Thuis met Twentse Woningmakelaar. Naar een bestaande woning, nieuwbouw, vrijstaand, geschakeld of een appartement. Twentse Woningmakelaar verzorgt en/of begeleidt desgewenst het gehele traject. Dat begint bij een opdracht tot aankoop of zoekopdracht, tot en met de finale handtekening en sleuteloverdracht bij de notaris. Met natuurlijk alle stappen die tussentijds gezet moeten worden; bezichtiging, onderhandeling met de verkopende partij, financiering, bouwkundige inspectie, bouwadvies etc. Een heel mooie bijkomstigheid is dat onze makelaar Tanja Mulder ook de opleidingen binnenhuis- en tuinarchitectuur gevolgd heeft. Gedreven door haar enthousiasme geeft zij vaak spontaan tips en advies over hoe de beoogde woning uw droomwoning en echt thuis kan worden.

Niet minder belangrijk, de financiering. Hiervoor werken wij samen met Eric Bruinsma, hypotheekbemiddelaar die reeds meer dan 20 jaar hierin zijn sporen heeft verdiend. Een vrijblijvende kennismaking geeft u een inzicht in wat de financiële mogelijkheden voor u zijn onder de voor u zo gunstig mogelijke voorwaarden.

U staat er dus niet alleen voor, maar wordt omringd door een klein team van specialisten, die zeer bedreven zijn in hun vakgebied. Vakmensen met oog en aandacht voor de menselijke maat, werkend vanuit het besef dat het kopen van een woning hartstikke leuk is, maar ook een periode van drukte en spanning. “Het is onze zorg om er voor u een ontspannen feestje van te maken.”

  • Meer dan 10 jaar ervaring in Twente
  • Altijd een eerlijke mening en advies
  • Persoonlijke begeleiding
  • Professionele ondersteuning
  • Resultaatgericht werken met persoonlijke aandacht voor u vanuit een kleinschalig team
  • Uitstekende dienstverlening voor een reële prijs
  • Op werkdagen ook in de avonduren bereikbaar

‘Tanja Mulder heeft ons heel erg fijn en goed geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Ze zoekt alles tot de bodem uit en brengt ook haar advies uit. Ik zou iedereen deze makelaar aanbevelen!’

Twentse Woningmakelaar, de perfecte aankoopmakelaar.

Twentse Woningmakelaar helpt jou of jouw gezin graag bij het zoeken naar een droomwoning in Hengelo. Ben je benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Dan komen we graag met je in contact. Vul het contactformulier in of neem via telefoon of e-mail contact met ons op.

    Ik geef hierbij toestemming dat mijn gegevens worden gebruikt om contact met mij op te nemen, zoals omschreven in de privacyverklaring.