Ervaring van onze klanten

Twentse Woningmakelaar gaat voor iedere klant door het stof. Letterlijk en figuurlijk! Wat onze klanten daar van vinden? Lees hieronder een greep van onze reviews en overtuig jezelf van onze meerwaarde.

Google Reviews

4,9  99 reviews

Wat wij heel erg belangrijk vonden bij de verkoop van ons huis, vonden wij bij de Twentse Woningmakelaar. Vooraf hadden wij samen bedacht hoe en wat we ons huis op de markt wilden laten brengen. Het verhaal van Twentse Woningmakelaar sloot daar naadloos bij aan. Na overleg besloten we ons te richten op één doelgroep. Er werd naar ons geluisterd en de communicatie onderling was helder en duidelijk, er werd flot en adicquaad terug gereageerd. Het aanpak plan was helder en overzichtelijk. De gemaakte foto’s bezorgden op de juiste manier de juiste prikkels bij de belangstellenden. Met een prachtig resultaat waar wij ontzettend blij mee zijn….ons huis is verkocht! Wij hebben de samenwerking met Tanja als zéér positief ervaren én wij raden Twentse Woningmakelaar ten zeerste aan!

Bekijk review op Google

Wij hebben de samenwerking met de Twentse Woningmakelaar als zeer prettig ervaren. Tanja is een zeer bevlogen en betrokken makelaar die van begin tot eind (en zelfs daarna) met je meedenkt en echt vakwerk aflevert. Ze neemt niet alleen veel zorg uit handen, maar zorgt er ook voor dat je als koper of verkoper goed wordt voorgelicht en samen kijkt ze met jou naar een passende strategie. Haar persoonlijke en warme manier van werken is ons zeer goed bevallen en we raden haar dan ook ten zeerste aan!

Bekijk review op Google

Een echte aanrader als je een topmakelaar zoekt. Weet precies wat nodig is om tot een goede en snelle verkoop te leiden. Persoonlijke en extra service. Krijgt op iedere vraag en verzoek antwoord, en daar waar nodig wordt gelijk actie ondernomen Daarnaast ook veel aandacht en efforts om ervoor te zorgen dat kopers waar krijgen voor hun geld. Simpelweg top!

Bekijk review op Google

Tanja heeft ons enorm goed geholpen bij de aankoop van ons huis. Ze is bevlogen en zeer betrokken, en ze schotelt een volledig en eerlijk beeld voor. Na de bezichtiging hadden we echt het idee de woning goed te kennen en dat er geen zaken zijn achtergehouden. Ook in het vervolgproces heeft Tanja ons uitstekend geholpen. Echt een aanrader!

Bekijk review op Google

Super makelaar, ontzettend blij met alle hulp voor de aankoop van mijn eerste huis. Een echte 100% aanrader om voor Twentse woningmakelaars te kiezen. Je krijgt deskundige hulp en men is betrokken bij de klanten. Zelfs s’avonds of in het weekend staan ze altijd voor je klaar. Super tevreden en blij met Twentse woningmakelaar.

Bekijk review op Google

Tanja Mulder is een zeer betrokken, ervaren en kordate makelaar die goede adviezen geeft en een duidelijk beeld heeft van de te volgen strategie. Ze acteert snel en is toegewijd. Met haar aan je zijde sta je sterk.

Bekijk review op Google

Wij raden het team van Twentse Woningmakelaars absoluut aan. Wat een fijne mensen en altijd bereikbaar. Zelfs in het weekend. Wij willen Jaap Baart bedanken voor de prachtige foto’s van onze woning. Hans Takkenkamp voor het uitgebreide bouwtechnische rapport en de goede tips om dingen te verbeteren. Eric Bruinsma voor het prettige en professionele advies voor het verkrijgen van de hypotheek voor onze nieuwe woning. Eric is echt een man met verstand van zaken. En Tanja Mulder voor de fantastische en persoonlijke begeleiding in het verkooptraject van onze huidige woning. Kortom mocht je je woning snel en goed willen verkopen ga naar het team van de Twentse Woningmakelaar!!

Bekijk review op Google

Top makelaar! Super enthousiast en zeer duidelijk over alles. Altijd tijd voor de mensen op welk tijdstip dan ook. Al met al een echte Aanrader!! Dankjewel Tanja Mulder voor jou goede zorg bij de aankoop van onze woning 🎉

Ralf Sannemann & Joke van der Meer

Bekijk review op Google

Tanja verstaat haar vak! Een makelaar uit duizenden. Door haar oog voor detail, prettig handelen en het juiste advies weet zij wat het beste is. Echt een mensenmens. Wij raden de Twentse Woningmakelaar iedereen aan.

Bekijk review op Google

Tanja is een gedreven vakvrouw met verstand van zaken. Ze zoekt alles voor je uit, reageert snel op berichten en kruipt indien nodig zelf onder de vloer. Ze is eerlijk en mondig. Wij adviseren iedereen om op z’n minst een gesprek aan te gaan en de mogelijkheden en wensen te bespreken.

Bekijk review op Google

Funda Reviews